Kortingeconomische mailsemarktonderzoekCard hand blanco

Markt en trends

FESPA Nederland, viscom markt en trends

Visuele communicatie, sector in beweging 

FESPA Nederland: aansluiting hebben en houden op viscom markt.
Het voortbestaan van ondernemingen in de visuele communicatiebranche is sterk afhankelijk van de flexibiliteit binnen deze bedrijven. Kan men adequaat inspelen op de elkaar snel opvolgende veranderingen binnen de viscom markt? Is hiervoor alle kennis en kunde in huis?

FESPA Nederland: inspiratie, marktgericht en succesvol ondernemen.
Klanten laten veelal het prijskaartje de keuze bepalen. Tenzij hem iets bijzonders wordt geboden. Denk aan persoonlijke aandacht, maar ook aan producten, snellere levertijden, innovaties, meer service, ruimere bereikbaarheid, andere distributie, bezorging. Verkopen begint met goed luisteren. Ook naar dat wat niet wordt gezegd. Wanneer uw bedrijf het de klant makkelijker kan maken, heeft u zijn vertrouwen en daarmee de business.


Hoe u zich kunt onderscheiden, hoe u klanten kunt boeien en binden? De Nederlandse achterban van FESPA helpt, met kennis en inzichten. Onze bijeenkomsten en digitale informatie kunnen u verrassend veel opleveren. Uw nieuwe succesformule begint met FESPA-inspiratie. Meld u vandaag nog aan.
 
 
FESPA Nederland: helder in viscom trends.
FESPA Nederland houdt de vinger aan de pols van de gehele visuele communicatiesector, volgt de ontwikkelingen op de voet en ondersteunt daar waar mogelijk. Een deel van de op deze website gepubliceerde kennis is gratis. Alleen leden krijgen toegang tot alle informatie zoals marktonderzoeken, rapportages en factsheets. Kennis delen en inzichten vergaren? Aanmelden kan hier.
 
FESPA Nederland: actuele kennis over de markt van visuele communicatie.
Onze leden krijgen toegang tot verschillende onderzoeken. Zo vindt u onder Viscom rapportages die direct te relateren zijn aan de markt van visuele communicatie. Onder innovatie en trends staan onderzoeken en rapporten die meer indirect hun effect hebben op de visuele communicatiemarkt. Verder kunt u zich verdiepen in verschillende internationale marktrapporten en vindt u meer actuele rapporten die kunnen worden opgevraagd of gedownload.
 

De wereld is (drastisch) in beweging. En dat geld zeker voor de viscom markt. Aansluiting hebben en houden op deze veranderingen is van essentieel belang in het voortbestaan van ondernemingen. 

FESPA Nederland onderzoekt en volgt de ontwikkelingen in de markt en biedt zo de mogelijkheid aansluiting te houden. Een deel van de hier gepubliceerde kennis is gratis, een deel is voorbehouden aan onze leden.

 

Via de tabs links op deze pagina kunt u bladeren naar de verschillende onderzoeken die via deze site ook te verkrijgen zijn. Onder het tabblad Viscom staan de rapporten die direct te relateren zijn aan de markt van visuele communicatie. Onder innovatie en trends staan onderzoeken en rapporten die meer indirect hun effect hebben op de visuele communicatie markt.
FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
Bushhouse