advertorial1advertorial4Card hand blancoadvertorial3advertorial5

Kennis

FESPA Nederland, het viscom netwerk met kennis van zaken.

Leer ondernemen: marktgericht, praktijkgericht, toekomstgericht 

FESPA Nederland: scholing bij Beeckestijn Business School.
Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales als ook klantgericht ondernemen. Hier worden strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus gecombineerd. Naast het geven van opleidingen op post-hbo en postdoctoraal niveau biedt Beeckestijn Business School korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branche specifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten. Bovendien onderscheiden zij zich met korte workshops en trainingen gericht op de praktijk en directe toepasbaarheid. Ga naar opleidingen voor jouw kortingscode. 
 
FESPA Nederland: leer beter scoren in de viscom industry
Daarnaast biedt FESPA Nederland hulpmiddelen aan die een bijdrage leveren aan de efficiency en het rendement van ondernemingen in de viscom industry:
 
Bedoeld voor de optimalisatie van de eigen productie. En om klanten te informeren en zodoende tot een betere afstemming te komen.
 
Verschillende registraties van lezingen en workshops. Ter inspiratie.
 
Een diversiteit aan tools en tips om aansluiting te houden op alle veranderingen in deze turbulente tijd. 

Met de workshops en trainingen van Instituut Beeckestijn en de ondersteuning van FESPA Nederland kunt u direct aan de slag. Haal meer effect, rendement, succes en resultaat uit online en offline marketing, communicatieplannen en -campagnes. Aarzel niet, word lid van FESPA Nederland.
 

FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
FESPA NL