advertorial2

Wie de kennis heeft heeft de toekomst

Instituut Beeckestijn biedt precies die kennis die de moderne ondernemer in de print en sign industrie in huis moet hebben. Wij zijn dan ook blij dat wij een samenwerking hebben, waardoor de leden cursussen en training kunnen volgen met een aantrekkelijke korting. Deze korting bedraagt 10% van de cursusprijs.
Ook lezers van onze Nieuwsbrief ontvangen na inschrijving een aardige attentie.

Klik hier om uw kortingscode op te vragen.


Beeckesteijn
Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten.

Bovendien onderscheiden zij zich met korte workshops en trainingen gericht op de praktijk en directe toepasbaarheid. Met deze workshops en trainingen kun je direct aan de slag voor meer effect, rendement, succes en resultaat uit online en offline marketing en communicatieplannen en -campagnes.
FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
FESPA NL