social media verzameling

Social media

Ieder bedrijf heeft haar businessplan opgesteld met o.a. missie, visie, marktonderzoek en een strategie met korte en lange termijn doelstellingen. Als het goed is worden deze doelen SMART gemaakt en zijn dus de resultaten van de inspanningen meetbaar. Maar wordt dit ook gedaan met de inspanningen op het gebied van social media?
Dit rapport van Meltwater geeft een aantal handige tools om ook de insanningen met social media meetbaar te maken. En dus te weten of u op de juiste weg zit.

Klik hier om het volledige rapport te downloaden.

SM strategie
Social media strategie
In 6 stappen naar een succesvolle content strategie
Hoe zet je een strategie op die je business écht naar het volgende niveau tilt? Welke slimme keuzes zou je moeten maken en welke vooral niet? Veel bedrijven slaan deze strategische fase volledig over of blijven er juist in hangen. Met behulp van dit whitepaper vind je de juiste balans tussen strategie en uitvoering.
(Bron: Coosto)

Klik hier om de volledige whitepaper te downloaden

Social Meda Analyse
Social media zijn altijd een middel, geen doel op zich. De inzichten die je opdoet door te meten, worden daarom pas interessant als je tot actie overgaat. Grofweg zijn er 4 verschillende acties die je kunt onder-nemen op basis van social media inzichten. Deze inzichten gaan je helpen bij het realiseren van je doelen.
(Bron: Coosto)

Klik hier om deze interessante whitepaper te downloaden.
FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
Folmolux