Kortingadvertorial2advertorial4advertorial5

Opinie

Met korting koop je geen winst

In onze markt draait het steeds meer om prijs en niet om winst. Korting hier, aanbieding daar. Soms wel meer dan 25% voordeliger. De wet van vraag en aanbod bepaalt dat uw opbrengst duikelt als het marktaanbod te groot is. En dat is beslist het geval. Omdat we vaak hetzelfde bieden, vechten we elkaar de tent uit. En dan wordt het prijsschieten. Daar koop je weinig voor.
 
Uw klant is ook maar een mens.
Als hij het ergens goedkoper kan krijgen, doet hij dat. Behalve als u hem iets bijzonders biedt. Aandacht bijvoorbeeld. Of andere producten, snellere levertijden, innovaties, meer service, ruimere bereikbaarheid, andere distributie, bezorging. Het is maar net waar uw klant om zit te springen. En hij springt. Hij spreekt zich misschien niet duidelijk uit, weet nog niet precies wat hij wil. Maar als er iemand komt die zijn leven makkelijker maakt, krijgt die de business. Die producent gaat er uiteindelijk structureel met de poet vandoor.
Aandacht geven is aandacht krijgen.
Het wordt een flinke kluif om succesvol te blijven in deze branche. Zeker wanneer u gedwongen wordt om met inkopers te communiceren. Wat wil uw klant echt? Hoe kunt u zich aantrekkelijk onderscheiden? De Nederlandse achterban van FESPA helpt u daarbij met kennis en inzichten. Onze bijeenkomsten en digitale informatie kunnen u verrassend veel opleveren. Uw nieuwe succesformule begint met inspiratie.
 
Doe mee met FESPA Nederland
FESPA Nederland is een marktgerichte club. Wij praten natuurlijk ook over techniek en machines maar ons hoofdthema is de markt. Kennis over de markt van visuele communicatie.
Door meer kennis kunnen we ons succesvol handhaven, samenwerken en goed geld verdienen. Vanuit die optiek streven we naar een brede community van aangesloten “VISCOM” ondernemers en zoeken we “visionaire leiders” die als Industry Leaders daadwerkelijk mee willen helpen om verandering in gang te zetten.  Word bedrijfslid of IL-lid. U krijgt bij ons 0% korting en 100% inzichten.

Ja! Ik word lid.
☐ Ja, ik doe mee en meld mijn bedrijf aan als communitylid voor € 250 per jaar.
☐ Ja, ik wil meer weten over FESPA Industry Leaders. 
FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
faber exposize