FESPA Support

FESPA Support

BJH Safety Services

10% korting op brandveiligheidsproducten en -advies plus een gratis brandveiligheidscheck!
De kernactiviteit van BJH Safety Services is gericht op integrale brandveiligheid in de categorieën: bouwkunde, leveren, certificeren en onderhouden van installaties (brandveiligheidsvoorzieningen) en organisatie.

CreditDevice

Ontvang maar liefst 15% korting op de pakketten van CreditDevice!
CreditDevice is een kredietinformatie organisatie die in 2001 is gestart. Het team van CreditDevice bestaat uit data-analisten, database-beheerders, programmeurs en service medewerkers. CreditDevice is er altijd van overtuigd geweest dat actuele financiële informatie een must is bij het tot stand komen van een transactie tussen 2  bedrijven. Doet u wel of geen zaken met een nieuwe partij? CreditDevice verschaft de juiste informatie op basis waarvan u kunt bepalen wel of geen zaken te doen met een onbekende partij.

ActionCOACH

Profiteer van 20% korting op de deelname fee voor de groepsprogramma’s bij Action Coach!
Al 23 jaar werkt ActionCOACH met MKB-ondernemers wereldwijd aan het opbouwen van succesvolle bedrijven door coaching en training van de ondernemer en zijn team. Met bijna 1000 kantoren in meer dan 60 landen levert ActionCOACH haar bewezen ‘business development’ –systemen aan tienduizenden ondernemers iedere week.

Actus Notarissen

Tot 35% korting op de diensten van één van de grootste Nederlandse notariskantoren!
Actus Notarissen is één van de grootste Nederlandse notariskantoren en heeft een landelijke dekking. Met 8 notarissen en 11 kandidaat-notarissen staan wij garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden.


FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM