FESPA Finance

FESPA Finance


Schouten zekerheid

Schouten Zekerheid

Bespaar tot 40% op uw verzekeringen, tegen uitstekende voorwaarden!
Schouten Zekerheid is als assurantiemakelaar onafhankelijk van een verzekeraar. Hierdoor kan zij u de beste verzekeringen tegen de scherpste premie aanbieden.

Exclusief voor de leden van MKB Voordeelkaart:
*Tot 40% korting op uw verzekeringspremie
*Schouten Zekerheid informeert u bij wijzigingen in de markt, ook als blijkt dat uw verzekering elders goedkoper ondergebracht kan worden
*Schouten Zekerheid heeft een eigen schadeafdeling. U kunt hen bij noodgevallen 24/7 bereiken en zij handelen de schade voor u af met de tegenpartij of de verzekeraar
*Gratis verzekeringscheck: Ton berekent voor u hoeveel geld u kunt besparen
*Voordeel op zowel uw zakelijke als privéverzekeringen

Artradius

Atradius

Ontvang tot maar liefst 10% op kredietverzekeringen van Atradius!
Wist je dat 25% van de faillissementen in het MKB wordt veroorzaakt door wanbetaling van facturen? Grote namen, bekende merken, gaan ten onder. En vele toeleveranciers zijn de dupe. Als leverancier is het belangrijk om jezelf hiertegen te beschermen. Speciaal voor MKB Voordeelkaart biedt Atradius exclusieve kortingen op haar producten en diensten.

BDO

BDO

Bereken gratis uw verbeterpotentieel met de Rendementsmonitor van BDO!
Direct inzicht in uw verbeterpunten:
Breng uw verbeterpotentieel in kaart met de rendementsmonitor van BDO. Deze monitor koppelt uw jaarcijfers aan uw huidige en gewenste score op negen onderwerpen: Strategie, Innovatie, Wet- en regelgeving, Operationele bedrijfsvoering, Automatisering, Financiën, Marketing en verkoop, Inkoop en logistiek, Personeel en organisatie. 

Advisup

AdViSup

Exlusieve abonnementen en 20% korting op het reguliere boekhouding en consultancy tarief!
Een boekhouder die met u mee denkt.
Het maakt niet uit of u kiest voor 100% ontzorging, een BTW aangifte of slechts een check op uw administratie, alles is mogelijk. AdViSup voert niet alleen uit wat u vraagt, maar denkt vooral met u mee en zoekt naar mogelijke winstvoordelen. AdViSup werkt met al haar klanten volledig digitaal. Hierdoor vormt de afstand tot uw locatie geen probleem en verloopt de communicatie en afstemming zeer eenvoudig.

zneb

ZNEB Expertise & Taxatie BV

Ontvang tot 25% korting op taxaties en vergroot de bestaanszekerheid van je bedrijf!

Maar liefst 70% van de bedrijven gaat na een grote schade failliet! Bij schade zie je als verzekerde pas echt hoe de verzekerde som zich verhoudt ten opzichte van de te ontvangen uitkering. Laat dit niet gebeuren en neem de regie in eigen hand via ZNEB Expertise en Taxatie BV met exclusieve korting voor leden van MKB Voordeelkaart!

FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
Tripa logo