FESPA Economics

FESPA Economics

Financieel voordeel, minder tijdsverlies en dus meer rendement

Door middel van goede (collectieve) afspraken met zorgvuldig geselecteerde aanbieders biedt FESPA Nederland de kaarthouders extra voordeel.
Hellemans

FESPA Energy


Ieder productiebedrijf gebruik energie. Gas en electra. En natuurlijk wilt u deze kosten zo laag mogelijk houden. Gaat u dan voor de laagste prijs of voor de laagste kosten op langere termijn. FESPA Nederland biedt u beide.

Door een uniek concept door een unieke samenwerking bieden wij u de kans te:
* besparen op de inkoop
* besparen op het energieverbruik
* verduurzamen

Kortom: wees energie bewust en bespaar geld.

MB

Mercedes Benz

Vraag direct naar het unieke prijsvoorstel en ervaar het exclusieve financiële voordeel.
SterService
In aanvulling op de zeer gunstige korting bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen biedt Mercedes nog eens 2% extra korting geven als u ook SterService bij aanschaf afsluit (minimale afname is 24 maanden). Volledige ontzorging op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie. U profiteert niet alleen van verlengde fabrieksgarantie en een forse besparing op de onderhoudsbeurten, ook reparaties en slijtdelen zijn volledig afgedekt. Zelfs het tussentijds bijvullen van olie of het snel vervangen van een lampje valt gewoon onder de voorwaarden van SterService.

Truckland

Vraag via Truckland direct een offerte op en profiteer van exclusieve kortingen op bedrijfswagens van Fiat!
Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan van Fiat bedrijfswagens: met de ruime mogelijkheden vind je altijd de Fiat bestelwagen die past bij jouw mobiliteitsvraag en transportbehoeften

Milieu Service Nederland


Hoeveel betaal jij voor jouw afvalverwerking? Milieu Service Nederland biedt je het grootste aanbod afvalcontainers voor het laagste tarief. Of het nu gaat om karton en papier, plastic, glas, restafval of vertrouwelijke documenten.

Milieu Service Nederland biedt gegarandeerd 10% korting op de huidige facturen en gratis afvalscan!

BP

Vraag de BP Tankpas aan voor u en uw medewerkers en bespaar tot bijna 14 cent per liter brandstof!
Via MKB Voordeelkaart krijgen u en uw medewerkers exclusieve kortingen op brandstof bij BP, Texaco en Argos, waardoor u kunt besparen op deze noodzakelijke kostenpost!

CCV Shop

Begin een professionele webshop via CCV Shop zonder opstartkosten en ontvang de eerste maand gratis!
Met CCV Shop heeft u een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor vast maandbedrag (vanaf € 19,95). Het stylen van uw webshop kunt u eenvoudig zelf doen, waarna u direct kunt starten met de verkoop. Samen met u werkt CCV Shop aan uw online succes!

Lyreco

Profiteer snel van exclusieve kortingen tot 60% op duizenden kantoorartikelen bij Lyreco!
Of het nou gaat om toners en cartridges, pennen, kopieer- of toiletpapier, koffiepads, batterijen, mappen of schoonmaakartikelen; Lyreco heeft alles in huis tegen exclusief lage prijzen! Lyreco behoort tot de marktleiders van de wereldwijde verdelers voor oplossingen van werkplekbenodigdheden. 

T-Mobile

Bespaar meer dan € 60,- op een zakelijk T-Mobile abonnement!
De afgelopen jaren heeft T-Mobile gewerkt aan iets bijzonders. Dit jaar is hun werk bekroond. Uit onafhankelijk onderzoek van P3 blijkt dat T-Mobile dit jaar het best geteste netwerk van Nederland heeft. Ervaar nu via MKB Voordeelkaart exclusieve voordelen bij T-Mobile.

World TelecomWorld

Telecom biedt 20% korting op uw voip gesprekskosten zolang uw abonnement loopt.
World Telecom levert professionele telefonie oplossingen aan bedrijven van alle groottes, van zeer kleine bedrijven tot bedrijven met honderden werkplekken op een of meerdere locaties.


N-Tel Techniek

Ontvang maar liefst 20% korting op alle beveiligingsinstallatie werkzaamheden!
N-Tel Techniek is een snelgroeiend VEB erkend beveiligingsbedrijf met zowel zakelijke als particulieren klanten. Naast het leveren en installeren van inbraakbeveiligingssystemen, is N-Tel actief op het gebied van brandbeveiliging, camera/videobewaking (CCTV), toegangscontrolesystemen, telecommunicatie, noodverlichting en elektrotechnische installatie.

Bolcams

Profiteer van kortingen vanaf 10% tot maximaal 20% op de installatie van beveiligingssystemen!
Bij Bolcams staan u en uw beveiliging centraal. Bolcams luistert naar u, denkt met u mee en leeft zich in in uw situatie, waarna zij een passende oplossing bieden. Bolcams levert maatwerk op het gebied van veiligheid: alarmsystemen, brandmelders, camerabeveiliging, toegangscontrole en meer.

Venti Air

Profiteer direct van 10% korting op complete ventilatiesystemen en verhoog uw omzet!
Advies, ontwerp, installatie en onderhoud met maar één doel: een probleemloos en behaaglijk binnenklimaat. Om dat te bereiken zoekt Venti Air altijd naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie met oog voor de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Oplossingen die zowel technisch als esthetisch verantwoord zijn.

Zilveren Kruis Achmea

Profiteer van exclusieve kortingen tot 10% op jouw zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea!
Stap over op het zorgcollectief van MKB Voordeelkaart bij Zilveren Kruis en bespaar honderden euro’s per jaar!
Profiteer van:
– 7,5% korting op uw basisverzekering
– 10% korting op uw aanvullende verzekeringen
– 10% korting op uw tandartsverzekering

FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM