Business to Business

Stappenplan digitale strategie voor B2B-bedrijven

Hoe kunnen B2B-bedrijven digitaliseren? Wat kun je leren van B2C-bedrijven die hen voor zijn gegaan? Met een werkgroep van B2B-experts uit het bedrijfsleven bekeken we digitale strategieën van middelgrote tot grote B2B-bedrijven en vergeleken deze met B2C-bedrijven. Onze constatering is dat veel B2B-bedrijven bezig zijn met digitalisering maar vaak niet weten waar te beginnen. Deze bluepaper beschrijft een aanpak voor B2B-bedrijven om versneld te digitaliseren.

B2B content marketing
B2B Content marketing, 2017 Benchmark, Budgets and trends in North America

Het content marketing institute hield een onderzoek onder 1102 B2B marketeers in Noord Amerika. Hierin is specifiek gekeken naar de verschillende aspecten van (content) marketing. Content marketing is overigens een 'strategische' marketing benadering welke gefocust is op het creeren en verspreiden van waardevolle, relevante en consitente 'content', met als doel het verkrijgen en behouden van een helder gedefinieerd publiek en uiteindelijk een winstgevende klantenreactie.

In dit rapport wordt weergegeven wat de belangrijke factoren voor succes zijn. Tevens wordt weergegeven hoe een content marketing strategie is opgebouwd en hoe deze wordt uitgevoerd.

Klik hier om het complete rapport te downloaden.
 
FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
Folmolux