Card hand blancoadvertorial2

Agenda

Bijeenkomst Dutch Design Week: 'Sneak Preview op de Toekomst'

Datum: 23-10-2018

Op dinsdag 23 oktober bent u om 11.00 uur van harte welkom bij ‘Sneak Preview op de Toekomst’. Deze bijzondere bijeenkomst voor printbedrijven vindt plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven en is georganiseerd door KVGO, in samenwerking met FESPA Nederland, CMBO en ZSO. Samen met vakschool SintLucas geven deze organisaties u een blik op de toekomst van de printindustrie. Wat zijn de belangrijkste maatschappelijke trends waar u als ondernemer op moet inspelen? Met welke software kan u uw klanten niet alleen nu, maar ook morgen ondersteunen? Pak na afloop van deze bijeenkomst de kans om - via een tussenstop bij de door Joost Swarte ontworpen ruimte van Print Pakt Live - de Dutch Design Week te bezoeken. Bent u geïnteresseerd in de toekomst van de printindustrie?

De Dutch Design Week is inmiddels het grootste designevenement van Noord-Europa, met vorig jaar 335.000 bezoekers. Verspreid over het voormalige Philips-terrein komt u daar in aanraking met vrijwel alle design-disciplines, van grafisch topontwerp tot smart textiles-mode, 3D-geprinte meubelelementen en modulaire LED-verlichtingsconcepten. Ook voor grafische ondernemers is de Dutch Design Week inmiddels een niet te missen event. Rode draad dit jaar is het ‘ontwerpen voor de toekomst’. Dit thema staat ook centraal tijdens de bijeenkomst op 23 oktober.

Programma en locatie bijeenkomst
Datum: dinsdag 23 oktober 2018

Programma:
10:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
11:00 uur: Opening door SintLucas
11:05 uur: Gerwin Verdonk (Simian/Reclameland/Flyerzone): Drukkerij met data gedreven toekomststrategie
11:30 uur: Ronald den Bekker (SintLucas) en Alex Kunst (PrintPakt): Wat leren de studenten van nu voor de toekomst?
11:55 uur: Perry van Beek: Verkoopleads in de toekomst; o.a. hoe zet je Linkedin zakelijk in?
12:25 uur: Afsluiting door KVGO
12:30 uur: Broodjeslunch
13:00 uur: Vertrek naar Print Pakt Live (5 minuten lopen)

Locatie:
Deze speciale bijeenkomst vindt plaats in SintLucas, Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven. Betaald parkeren in de buurt. Station Strijp ligt op 8 minuten lopen.

Aanmelden:
Melu u snel aan via deze link.

<- Terug naar lijst
FESPA Nederland Association
Postbus 107, 1900 AC Castricum
Tel: +31 857 600 333
info@fespa.nl
Member of FESPA.COM
Canon logoTripa logo